Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Правильне зберігання акумуляторів

Автор: Дата: 18.06.2020 Просмотрів: 921 Коментари: 0

Тільки по одному параметру можна досить точно судити про те, чи варто в цьому місці купувати автомобільний акумулятор, або краще відмовитися від цієї справи. Повірте, це дійсно дуже важливо. Для приклад, щоб інтернет-магазину АЕТ присвоїли статус дилера, йому необхідно було обладнати спеціальний склад. Забезпечити оптимальні умови для зберігання акумуляторної продукції до тих пір, поки вона не опиниться в руках кінцевого споживача.

Де краще купувати акумулятор?

 Далі будуть загальні рекомендації, які можна застосувати для всіх торгових точок. Недотримання хоча б одного пункту, особливо тривалий час, веде до інтенсивного псування, навіть абсолютно нового джерела живлення. В результаті, пристрій якому всього 6 місяців за технічними характеристиками навряд чи зможе активно працювати більше, ніж гарантійний термін експлуатації названий продавцем:

1. Виставковий стенд знаходиться тільки в приміщенні зі стабільною температурою і відсутністю прямих сонячних променів. Саме перепад температур згубно позначається на АКБ без циклічного навантаження. Хімічні процеси всередині банок починають активуватися, що веде до поступового накопичення сульфатів.

2. Дуже модно зараз виставляти товар в нахиленому стані, що згубно позначається на збереженні пакетів пластин. Додатковий запас електроліту може рятувати батарею, якщо її корпус нахиляється не більше ніж на 10-12 градусів. У всіх інших випадках оголена частина пакета стрімко буде покриватися корозією.

3. Наявність власного складу. Сам по собі склад не є чимось обов'язковим, але його наявність говорить про те, що продажі джерел живлення ведуться дуже інтенсивно, і в магазині просто немає залежавшегося товару. Дилери, такі як компанія Автоевротрейд, отримують продукцію великою партією, і відповідно реалізовують її по кілька сотень корпусів тільки за один робочий день.

4. Оптимальна температура для зберігання нової продукції збігається з вимушеним простоєм АКБ в зимовий період, і становить +20 градусів. Відчути її не так складно, якщо ви перебуваєте в магазині. Більш висока температура може провокувати швидкий природний розряд. Негативна температура - негативно позначається на активному шарі.

5. Відповідальний продавець ніколи не буде знімати захисні ковпачки на клемах акумулятора. Під ними знаходиться спеціальна змазка, вона захищає чистий свинець від корозії і окислів. М'який метал схильний до окислення на звичайному повітрі.

6. Виставковий стенд повинен бути з міцного матеріалу, в цій ролі найкраще виступає сталь. Масивні стелажі гарантують, що в магазині немає випадковостей, і корпусу ніколи не падають з висоти на підлогу, тим самим отримуючи фатальні пошкодження.

Це основні пункти, на які необхідно особливо ретельно звертати увагу. Тільки в цьому випадку можна гарантувати в першу чергу собі, що ви зробили все, щоб вибрати кращого продавця акумуляторів у себе в місті. В крайньому випадку, завжди існує доставка акумуляторів кур'єрськими службами, практично в будь-який куточок нашої країни.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок