Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Як правильно підібрати бюджетний акумулятор?

Автор: Дата: 05.07.2022 Просмотрів: 356 Коментари: 0

Як правильно підібрати бюджетний акумулятор?

Багато водіїв навіть не підозрюють про складнощі при купівлі нового акумулятора для своєї машини, поки не побачать реального асортименту продукції в компанії АЕТ. Орієнтуватися виключно на ціну, це все одно, що купувати лотерейний квиток і сподіватися на великий виграш. Така ймовірність є, але надто розпливчаста, щоб сподіватися на неї серйозно.

Бюджетний – значить ненадійний

Головна особливість бюджетної категорії стартерних акумуляторів, водієві доведеться частіше обслуговувати акб, щоб він прослужив весь свій належний термін. Нехай цей факт не зупиняє від покупки, підтримувати оптимальний рівень електроліту не так складно, і цю процедуру потрібно робити 2-3 рази на рік. До інших, не менш важливих параметрів вибору бюджетного АКБ для авто варто виділити:

1. Місткість – повинна суворо відповідати рекомендаціям заводу виробника транспортного засобу. Дізнатися про ємність можна з інструкції з експлуатації машини.

2. Сила пускового струму – повинна відповідати заявленим нормам. Особливо вона важлива у зимову експлуатацію транспорту, коли мороз природним чином з'їдає частину ємності АКБ.

3. Фізичні розміри – вони давно стандартизовані під ємність батареї. Але, варто пам'ятати, що європейський та азіатський типи корпусу суттєво відрізняються.

4. Тип фіксації - він може здійснюватися за верхню кришку корпусу, за спеціальні нижні виступи та іншими альтернативними способами.

5. Полярність клем – на перший погляд може здатися дрібницею, але дуже часто переплутавши полярність, водій провокує коротке замикання під капотом.

Важливо: фахівці АЕТ рекомендують звертати увагу на вітчизняні марки акумуляторів Top Car. Крім привабливішої вартості, вони краще справляються з негативними факторами експлуатації. Тряска по розбитих дорогах, перепади температур та частковий розряд не будуть проблемою для вітчизняної продукції.

На що ще звернути увагу

Дата виготовлення грала критичну роль початку 2000 років. Сучасні технології дозволили зробити акумулятор практично нечутливим до простою у роботі протягом 1-3 років. А ось після початку експлуатації, регулярне циклічне навантаження буде запорукою тривалої та безвідмовної служби.

Вибирайте нове джерело живлення лише у перевірених магазинах, наприклад, у мережі АвтоЄвроТрейд. Нікому не хочеться зіткнутися з неприємністю, коли в разі необхідності термінової евакуації дізнатися, що куплений дешево акумулятор, в неперевіреному місці, відмовляється запускати мотор в найвідповідальніший момент.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок