Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила Yuko у магазинах Автоєвротрейд

Автор: Дата: 27.09.2021 Просмотрів: 420 Коментари: 0


Автомастила Yuko в магазинах АвтоЕвроТрейд

Відносно молодий бренд створений з необхідністю забезпечити ринок доступною і одночасно дуже якісною продукцією. Завод на території України побудований з урахуванням всіх європейських і світових стандартів. Випускає продукцію, яка експортується в десятки країн, і користується постійно зростаючим попитом. Незалежні перевірки показали, що моторне масло Yuko ні чим не відрізняється за експлуатаційними характеристиками від більш дорогих і відомих представників ринку. За технічними параметрами відповідає жорстким умовам виробників легкових і вантажних авто.

Особливості виробництва

Рішення про будівництво заводу на території України було вибрано неспроста. Оптимальні економічні умови дозволяють витрачати на виробництво мінімум грошей, домагаючись при цьому європейської якості мастила. Базові масла і присадки приходять з Європи. Інженери на заводі проводять безліч досліджень і випробувань, перед тим як запустити черговий продукт в серійне виробництво.

На сьогоднішній день потужність підприємства така, що воно в теорії може забезпечити необхідної мастилом практично кожен другий автомобіль в Україні. Але, продукція затребувана і в інших країнах. Експорт становить левову частку виробництва заводу. Продукція відповідає екологічної безпеки, і підлягає повторній переробці, після вичерпання своїх експлуатаційних можливостей.

Асортимент продукції, що виробляється

Завод не став обмежуватися випуском тільки універсальною, найбільш затребуваною лінійки моторних масел. Навпаки, сконцентрував технічні зусилля на те, щоб виготовляти максимально різноманітний асортимент. Так, щоб кожен двигун мав оптимальний захист у вигляді відповідного за всіма технічними параметрами продукції. Споживач може розраховувати на наступні типи моторних масел:

1. Продукція для легкових автомобілів нової лінійки і з пробігом. У тому числі і з датою випуску до 2000 року.

2. Для комерційного транспорту, який стикається з найрізноманітнішими негативними факторами повсякденної експлуатації.

3. Мала садова й мотоциклетна техніка теж не залишилися без уваги з боку інженерів заводу Yuko.

4. Спеціальні мастила з вузькою сферою застосування.

5. Трансмісійні, для механічних, автоматичних і варіаторів.

6. Лінійка індустріальних мастил для механізмів.

Важливо: компанія дилер АЕТ має весь асортимент продукції заводу для легкових і вантажних автомобілів. У тому числі і трансмісійні мастила, для захисту редукторів і коробок передач від підвищеного зносу. Оптимальні умови зберігання та терміни виробництва підвищують якість продукції Yuko.

Особливості упаковки

Не всі виробники моторних масел піклуються про те, щоб їх продукція не отримувала ніяких пошкоджень в процесі транспортування і зберігання на складі і відкритому прилавку. А це дуже важливий аспект, на який варто звертати увагу. Масло може на хімічному рівні взаємодіяти з найрізноманітнішими металами, полімерами і гумою. Щоб цього не відбувалося, інженери компанії приділили достатньо уваги, щоб їх продукція навіть після покупки ближче до кінця гарантійного зберігання нічим не відрізнялася від свіжовиготовленого моторного масла. Упаковка цьому сприяє:

- каністра не пропускає небезпечні для продукту сонячні промені;

- високі і негативні температури не роблять пластик менш міцним;

- зручна горловина, щоб заправляти картер машини мастилом;

- каністри з великою ємністю мають анатомічно зручну ручку;

- відсутній доступ до кисню і атмосферної вологи;

- каністра має захист від підробки та розкриття.

Важливо: найбільші обсяги мастила реалізуються в відрах і бочках об'ємом 20 і більше літрів. Метал має додаткове захисне покриття, нейтральне до масляній базі і всіх використовуваних компонентів. Дозволяє максимально розширити гарантійний термін зберігання продукції.

Головні переваги Yuko

В якості основи виробничого процесу служить найкраще мінеральне і синтетичне масло від відомих світових виробників. Рідина проходить додаткову процедуру очищення, щоб повністю виключити будь-які механічні домішки.

Строгий контроль по додаванню присадок гарантує, що одне і та ж мастило матиме однакові технічні та експлуатаційні характеристики. Двигун не втратить своїх економічних характеристик і показників потужності. Це особливо важливо для власників комерційного транспорту, де економічна складова домінує над усіма іншими.

Досить широка лінійка забезпечить будь-якого автолюбителя оптимальним моторним і трансмісійним маслом. А своєчасна його заміна подарує двигуну тривалу і безвідмовну життя.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок