Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила MOL у магазинах Автоєвротрейд

Автор: Дата: 29.11.2021 Просмотрів: 429 Коментари: 0

Автомастила MOL у магазинах АвтоЄвроТрейд

Компанія повного циклу, що займається видобутком нафти, перегонкою сирого продукту та виробництва цілого спектру автомобільних олій. Має стабільну популярність у країнах Європи. Має вихід на міжнародний ринок. Особливістю виробництва варто виділити подвійний контроль якості. Готовий продукт завжди відповідає заявленим вимогам. Окрім цього, сучасний переробний завод повністю комп'ютеризовано. Завдяки такому рішенню вдалося не лише знизити витрати на виробництво, а й повністю виключити людську помилку у складанні оригінальних моторних масел.

Безпека будь-якого двигуна

Поки двигун отримує необхідну порцію мастильного матеріалу, він може безпечно працювати практично на будь-яких оборотах колінчастого валу. Саме такою філософією керуються інженери торгової марки MOL. Перед тим як запустити черговий продукт у масове виробництво, він проходить низку складних та багатоетапних досліджень. Щоб унеможливити навіть найменшу ймовірність помилки в хімічній формулі. Готовий результат може похвалитися такими характеристиками:

1. Продукт стійкий до окислення при контакті з чорними та кольоровими металами.

2. Прекрасно видаляє надлишки температури з перегрітих деталей.

3. Створює особливо стійку олійну плівку, здатну проникати у будь-які зазори.

4. Зазначений показник в'язкості строго відповідає очікуванням водія.

5. Мінімальне природне забруднення продуктами зношування двигуна.

Важливо: особливо варто виділити трансмісійні мастила, які користуються популярністю у економних водіїв. Незважаючи на доступну вартість, рідина, що змащує, чудово справляється з високими навантаженнями на окремі деталі.

Поради щодо підбору масла MOL

Продукція MOL у своїй лінійці має як синтетичні, напівсинтетичні, так і мінеральні олії. Широкий діапазон в'язкості та інших, більш специфічних властивостей мастил. Але, незважаючи на велику кількість асортименту, алгоритм підбору буде однаковий для всіх.

- синтетика підходить для найсучасніших та найпотужніших двигунів;

- напівсинтетика, компромісне рішення з економічної та експлуатаційної точки зору;

- мінеральна лінійка для простих, не вимогливих до якості змащення двигунів;

- в'язкість за рекомендаціями виробника силового агрегату для транспорту;

- для цілорічних подорожей краще вибрати напівсинтетичний продукт;

- своєчасно міняти забруднене мастило на нову порцію.

Останній пункт є особливо актуальним для тих, хто переважно їздить в умовах міста. Навіть якісний і стійкий до негативних факторів продукт MOL не може вічно опиратися частинкам металу, що постійно накопичуються. Від забрудненої олії необхідно своєчасно позбавлятися з картера двигуна. Щоб воно не спровокувало підвищене зношування деталей.

На що може розраховувати споживач, купуючи олію MOL?

Офіційний дистриб'ютор компанія АвтоЕвроТрейд має у своїх магазинах практично повну лінійку моторних масел для легкових автомобілів. Великий список має свої індивідуальні переваги та переваги. Але, загалом, асортимент розрахований такі види експлуатації транспорту:

- звичайні легкові машини з невеликим за об'ємом двигуном;

- комерційний транспорт з доставки продукції у місті та за його межами;

- Спеціальна лінійка для вантажного транспорту;

- сільськогосподарська та будівельна техніка;

- найсучасніші форсовані мотори середнього та великого об'єму;

- для мотоциклів з двома та чотиритактними моторами;

- Садова техніка з невеликими бензиновими двигунами.

Не варто нехтувати рекомендаціями фахівців, якщо ви не можете самостійно правильно підібрати мастильний матеріал. Продукція MOL популярна у Європі, і набирає інтерес серед вітчизняних водіїв. Може бути надійним захистом від передчасного зносу та раптової поломки силового агрегату.

Лінійка трансмісійних олій MOL

Як і двигун внутрішнього згоряння, трансмісійні рідини служать захисту коробок передач, задніх і передніх мостів автомобіля від зносу. Крім цього, якісне мастило MOL мінімізує силу тертя, підвищуючи економічні показники автомобіля, знижуючи витрату палива за звичайних умов. Стійка до окислювальних процесів, мастило може кілька років перебувати у трансмісії та не втрачати своїх основних якостей.

Щоб зробити вибір точнішим, виробник випускає три окремі лінійки. Продукція, розрахована на автоматичні КПП, має підвищену плинність, щоб працювати у холодну пору року. Для стандартних механічних коробок. Спеціальна лінійка універсальної трансмісійної рідини, яка відмінно підходить для позашляхового транспорту та задні редуктори всіх машин.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок