Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомастила Elf у магазинах Автоєвротрейд

Автор: Дата: 23.09.2021 Просмотрів: 380 Коментари: 0

Масло Elf в магазинах Автоєвротрейд

Відомий в будь-якому куточку світу виробник мастильної продукції ніколи не зупиняється на досягнутому. Нові технічні вимоги від виробників автомобілів, мотоциклів і вантажівок, змушують шукати інженерів альтернативні рішення, щоб відповідати прийнятим стандартам. Так, щороку у вільний продаж потрапляє абсолютно нова продукція з унікальними експлуатаційними характеристиками.

Тип мастила у виробника ELF

Міжнародний бренд Elf має безліч заводів в різних куточках планети, але всі вони працюють за єдиним стандартом із застосуванням базових масел і спеціальних комплексів присадок. Саме з цієї причини асортимент моторного масла настільки великий, що підібрати оптимальне можна практично до будь-якого сучасного авто, або машині з пробігом. Продукцію умовно можна розділити на три великі групи:

1. Мінеральні масла, випускаються для найвибагливіших дизельних, двотактних і бензинових моторів. Доступна вартість і достатній захист від тертя робить їх дуже популярними. Особливо високий попит мінеральних масел у власників старих авто і садової техніки.

2. Напівсинтетичні моторні масла мають найширшу лінійку у виробника Elf. Практично всі автомобілі з датою випуску після 2004 року потребують саме такий, збалансований захист. Крім цього, напівсинтетичне мастило має доступну вартість.

3. Синтетичні моторні масла, ультиматум силі тертя. Спортивні двигуни, що працюють на високих оборотах і з постійними навантаженнями схильні до швидкого зносу. Синтетика створює особливо міцну і тонку плівку, яку складно зруйнувати працює мотору.

Важливо: вибирати мастило необхідно в першу чергу з технічних рекомендацій виробника автомобіля або конкретного двигуна. Тільки в цьому випадку якість притаманна торговій марці Elf буде працювати на всі 100%.

Мастило для будь-якого транспорту від ELF

Легкові автомобілі, як індивідуальні транспортні засоби, домінують на дорогах загального користування. Тож не дивно, що для цих споживачів виробник моторного масла ELF випускає максимально широку лінійку, яка є у всіх магазинах компанії АЕТ. Інженери розробили окремі категорії продукту і для інших цілей:

- двотактні мотоцикли та садова техніка;

- чотиритактні мотоцикли і квадроцикли;

- човнові мотори, що працюють на високих оборотах;

- високо навантажені силові установки вантажівок.

Для кожної категорії транспорту мастило матиме свої власні присадки, що допомагають нормалізувати роботу мотора, і зменшити негативні наслідки сили тертя. Моторні масла ELF непогано тримаються на поверхні металу, створюючи захисну плівку в момент запуску силової установки.

Застосовувані присадки

Стандартні базові мінеральні і синтетичні мастила вже володіють мінімально необхідними характеристиками, щоб захистити мотор при звичайних умовах повсякденної експлуатації. Присадки розширюють ці можливості. Точний склад і кількість присадок комерційна таємниця, але виробник Elf трохи відкриває завісу секретності, розповідаючи покупцям про найважливіші добавки:

1. Миюча складова, яка підтримує деталі мотора в ідеальній чистоті, не допускаючи появи лакових відкладень, нагару і смол.

2. Контроль в'язкості теж лежить на спеціальних присадках, щоб мастило не ставало надто плинним або не застигало з приходом зимових холодів.

3. Здатність «приліпати» до металевих деталей, рятуючи їх від різкого зносу у перші секунди старту холодного двигуна.

4. Стабільність заявлених технічних характеристик теж може контролюватися з плином часу.

5. Спеціальні добавки, що збільшують термін заміни мастила в найсучасніших авто.

Важливо: присадки можуть виступати як іони металів, так і окремі мінерали. Контактуючи один з одним і з масляною основою вони набувають зовсім інші властивості, необхідні для конкретного двигуна. Для прикладу, дизельний мотор отримує здатність менше виробляти сажу в процесі згоряння палива. Менша зольність продовжує термін служби сажових фільтрів.

Випереджаючи події

Виробник ELF тісно співпрацює з багатьма виробниками автомобілів. Він не тільки поставляє свою продукцію в якості базового мастила всередину картера, а й прагне виробляти нові покоління масел, ще до початку серійного випуску машин. Таким чином, покупцеві авто не доводиться довго шукати відповідний витратний матеріал. Він уже є у вільному продажу на полицях дистриб'ютора АЕТ. А як показує практика, практично всі виробники автомобілів рекомендують бренд ELF в якості основного для захисту двигуна зсередини.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок