Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Як обрати акумулятор жінкам?

Автор: Дата: 10.03.2020 Просмотрів: 813 Коментари: 0

Сучасні автомобілі, як і багато електронних гаджетів, можуть роками працювати і вимагати тільки періодичного технічного обслуговування в спеціальній майстерні. Все що потрібно від водія, це стежити за рівнем палива, і звертати увагу на індикатори на приладовій панелі. Але, вибір нового акумулятора лежить повністю на власникові транспорта. Технічний фахівець компанії АвтоЕвроТрейд розповість жінкам-водіям, на що варто звертати увагу, при покупці нового АКБ.

Збираємо інформацію

Повірте, проходити повний курс механіка, електрика і додаткових професій не доведеться. Є досить простий метод, як купити новий акумулятор, але при цьому, не витративши багато часу. Необхідно тільки зібрати наступну інформацію, щоб відповісти на питання консультанта з продажу стартерних акумуляторів:

1. Найважливіше, це точна назва марки і моделі своєї машини, не завадить і дата випуску, або рік, коли ви її купили в автосалоні.

2. У сервісній книжці, яка гарантовано продається з будь-яким автомобілем, зазначений тип мотора і його робочий об'єм. Книжка спочатку знаходиться в бардачку.

3. Відповісти консультанту на питання, звичайний для вас тип експлуатації транспорту. Міський, заміський або змішані цикли. Від цього буде залежати тип акумулятора, здатний впорається з додатковими навантаженнями, які створюються електричним стартером.

4. Чи встановлювались на борт додаткові споживачі електричної енергії. Особливо ті, які вимагають багато енергії: кондиціонер, підігрів сидінь, потужна аудіосистема.

5. Як часто машина буде в експлуатації, кожен день або епізодична експлуатація.

Цієї інформації цілком достатньо, щоб підібрати найкращий акумулятор. Їх в хорошому дилерському центрі буде дуже багато. Настільки, що навіть досвідчений водій втрачається у виборі і різноманітності.

Чому важливо довіряти дилерам?

На відміну від звичайних магазинів, у дилера на полицях стоять оригінальні акумулятори. Акб, що потрапили в нашу країну безпосередньо з заводу виробника і мають повноцінну гарантію. Це додаткова безпека, на той випадок, якщо вам попадеться пошкоджений корпус. Але, у компанії АвтоЕвроТрейд це настільки рідкісний випадок, що його можна не брати до уваги. Консультант не тільки підбере найкращий АКБ, а й допоможе його встановити замість зношеного. Економлячи час і беручи на себе всю брудну роботу.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок