Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятори для дитячіх автомобілей

Автор: Дата: 30.07.2019 Просмотрів: 751 Коментари: 0

Багато батьків, щоб порадувати своїх маленьких хлопчиків і дівчаток, купують їм сучасний невеликий електричний автомобільчик. Здатний як дорослий переміщатися по дорогах, а в деяких випадках долати значні перешкоди. А для того, щоб поїздка могла тривати якомога довше, необхідно вибирати правильний акумулятор. Технічний фахівець компанії АвтоЕвроТрейд розповість, який краще вибрати акумулятор для дитячого електромобіля, щоб він прослужив якомога довше, без необхідності його заміни щороку.

Що не варто купувати?

Грубою помилкою буде використовувати для цієї мети звичайнісінький свинцево-кислотний акумулятор з рідким електролітом. Машинка буде прекрасно від нього живитися, але є певні фактори ризику, чому це не варто робити:

1. Сірчана кислота, навіть якщо вона знаходиться в повністю необслуговуємому корпусі, дуже небезпечна, особливо для дитячого організму. Краще не ризикувати і не використовувати таке джерело живлення для невеликого електричного двигуна.

2. Стартерний АКБ розрахований на циклічне навантаження. Після старту мотора, він практично відразу повертає витрачений заряд за рахунок генератора автомобіля. Якщо цього не відбувається, всередині банок, на свинцевих пластинах починає накопичуватися сульфатация. Ось чому такий акумулятор не виживе більше одного сезону роботи.

3. Незважаючи на свої великі розміри, батарея може втратити тільки 20-30% ємності. Це безпечна межа, при якому ще не настає процес формування сульфату. Це дуже мало, і приблизно дорівнює одній годині їзди на електромобільчіку.

Тягові джерела живлення

Промислові акумулятори зроблені за іншою технологією, і розраховані на принципово протилежний тип роботи. Вони не здатні показати високий струм стартера. Але, можуть стабільно видавати струм певної сили, поки повністю не витратять свою ємність. Після цього, заряд знову повертає їм номінальні показники, без будь-яких негативних наслідків. Але, перед тим як купити один з акумуляторів, необхідно уточнити технічні характеристики машини:

- на який вольтаж розрахований електричні двигуни. Зазвичай це 6 або 12 вольт. У рідкісних випадках потреба машини може зростати до показника 24 вольта;

- ємність, чим вона більша, тим довше зможе дитина насолоджуватися самостійної поїздкою. Але, варто враховувати, що занадто велика виріб фізично може не поміститися на робоче місце. Або бути настільки важким, що негативно вплине на експлуатаційні можливості транспорту;

- тип плюсової і мінусової клеми, щоб не довелося самостійно переробляти силові дроти, щоб мати можливість нормально підключити їх.

Важливо: Якщо своєчасно заряджати акумулятор відразу після поїздки, і зберігати його у міжсезоння в теплому приміщенні, він гарантовано прослужить від 5 до 10 років. І не буде вимагати заміни через неправильну експлуатацію. Крім цього, постаратися уникати ситуації, коли АКБ може піддаватися підвищеної вологості.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок