Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Акумулятора на Mercedes W221 (Мерседес 221). Купівля та встановлення, відео.

Автор: Дата: 22.04.2015 Просмотрів: 1846 Коментари: 0

Підібрати автомобільний акумулятор на Mercedes W221 за посиланням : https://aet.ua/index.php?route=product/carmodel&path=32_2126

 
Щоб правильно вибрати акумулятор, придатний для використання на автомобілі Mercedes W221, слід знати ряд технічних параметрів як самого акумулятора (електричні), так і авто (об'єм двигуна, рівень енергоспоживання в різних режимах та ін.).
 
У моделі автомобіля Mercedes W221 акумулятор кріпиться спеціальним затиском, приболченным зверху. Для установки акумулятора потрібні ключі №№10 і 13. Габаритні розміри: 35,3х17,5х19,0 см, полярність права (R+).
Якщо при виборі автомобільного акумулятора для автомобіля Mercedes W221 ви звернетеся до фахівців і консультантів, які працюють в компанії АвтоЕвроТрейд, то для досягнення найкращих результатів вони використовують спеціальні каталоги відомих брендів, недоступні звичайним споживачам. Тому ми гарантуємо: вам дістанеться товар найвищої якості за найнижчою ціною з усіх можливих. При цьому вся лінійка акумуляторів, придатних для установки на автомобілях Mercedes W221, сертифікована виробником, а якість товару гарантовано.
 
При відсутності бажання або можливостей зробити установку нового автомобільного акумулятора самостійно, вам також допоможуть наші досвідчені фахівці. Також (за додаткову плату) нами забезпечується обмін старого акумулятора на новий. Нарешті, наша компанія забезпечує безкоштовну доставку придбаних (або замовлених по телефону або Інтернету) акумуляторів по Києву та Україні.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок