Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автоєвротрейд - офіційний дилер акумуляторів Blizzaro

Автор: Дата: 02.05.2019 Просмотрів: 886 Коментари: 0

У 2018 році турецька торгова марка акумуляторів Blizzaro вирішила вийти на ринок України. В Європі, недорогі, але якісні джерела живлення знають досить давно. І, завдяки компанії АвтоЕвроТрейд, вони змогли бути доступними для покупки і для українських водіїв. На даний момент АЕТ є ексклюзивним дилером з розширеними повноваженнями. В першу чергу від такого статусу виграють кінцеві споживачі, так як вони можуть першими відчути всі переваги покупки продукції з перших рук.

Як працює ексклюзивний представник?

Далеко не всі знають, що таке дилер, і якими повноваженнями підкріпленими виробником він має. На відміну від звичайних продавців, здатних запропонувати сам товар та обмежений за часом гарантійний термін експлуатації і одну або дві додаткові послуги, у ексклюзивного представника є цілий список переваг:

1. Завдяки прямим поставкам з Туреччини, якісні вироби не простоюють тривалий час на митниці в контейнерах, та не знаходиться в жахливих умовах на морозі або під відкритими променями сонця. Буквально за кілька днів перетинає відстань в кілька тисяч кілометрів і потрапляє в оптимальні кліматичні умови зберігання на склад АЕТ.

2. Завдяки прямим поставкам, вартість акумуляторної продукції поступово не збільшується через багатьох наших продавців. Вигідна ціна на акумулятор Blizzaro - одне з головних достоїнств, для звичайного водія легкового або вантажного транспорту.

3. Тривалий гарантійний період. Це не тільки ініціатива ексклюзивного дилера TM Blizzaro, а й побажання компанії АЕТ. Захищаючи інтереси своїх співвітчизників, підприємства не дає ні найменшого приводу з боку Туреччини на поставку свідомо бракованої продукції. Завод точно знає, що за підписаним контрактом йому все одно доведеться за свій рахунок відшкодовувати повернення неякісних виробів.

4. В асортименті інтернет-магазину є вся без винятку лінійка торгової марки. Водій звичайної бюджетної машини з мінімальною кількістю електричних споживачів і власник престижного автомобіля з функцією двигуна Start & Stop, можуть розраховувати на індивідуальний підхід з боку грамотного консультанта.

5. Фахівці АвтоЕвроТрейд пройшли спеціальний курс з акумуляторів Бліззаро, і зможуть авторитетно відповісти на всі питання від потенційного покупця. Чим більше водій зможе отримати інформації про покупку, тим більше грамотно зможе підібрати ту чи іншу серію, яка випускається турецьким заводом.

Важливо: торгова марка вибрала фірму АЕТ з багатьох претендентів. Основними факторами була успішна робота з іншими АКБ турецького виробництва. Заслужена гарна репутація в колі автомобілістів. І оптимальні умови зберігання всього запасу виробів надаються для реалізації на певний період.

Особливості турецької продукції

Blizzaro - не просто доступний за вартістю акумулятор, це баланс між вартістю і технічними показниками. Експлуатаційні характеристики оптимально підходять під непростий клімат України. А підвищений струм стартера дозволить експлуатувати будь-який транспорт протягом усього року, не залежно від фактичної температури за вікном будинку.

Фахівці враховують і ці фактори при виборі джерела живлення для міської машини, і для транспорту, що експлуатується в сільській місцевості. Ексклюзивний представник в особі компанії АвтоЕвроТрейд знає про будову АКБ Blizzaro більше, ніж будь-який інший продавець. Знає, що необхідно зробити, щоб продовжити і без того тривалий ресурс автоаккумулятора.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок