Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автоєвротрейд - офіційний дилер корпорації Yuasa

Автор: Дата: 23.03.2019 Просмотрів: 957 Коментари: 0

Yuasa - знаменитий в усьому світі виробник промислових герметичних акумуляторів. Маючи японські корені і більш ніж 100-річну історію проектування, готові вироби високо цінується не тільки окремо взятими покупцями, але і численними виробниками найрізноманітнішого обладнання в усьому світі. В Україні офіційним дилером японського виробника з розташованими потужностями в Тайвані, є компанія АвтоЕвроТрейд. Представники заводу самі звернулися до компанії, так як вона має заслужену репутацію надійного партнера.

Особливості серії акумуляторів

Основними відмінностями якісної продукції є її унікальні властивості. Так, виробник зміг домогтися мінімальної природної втрати електричної енергії в 0,1% на добу. Крім цього, споживачі можуть розраховувати і на інші переваги:

1. Повністю герметичний корпус, досить товсті позитивні і негативні електроди, залиті гелем, можуть втрачати до 75% ємності, але при цьому не пошкоджуватися. Значна втрата заряду не приведе до низьких показників сили струму. Вона буде зберігатися в межах широкого діапазону.

2. Виробник допускає експлуатацію джерел живлення практично в будь-якому зручному положенні. Навіть клемами в низ. Але, при цьому необхідно уважно стежити за тим, щоб вони не стикалися з металевими поверхнями.

3. Завдяки застосуванню спеціальних, захищених свинцевих пластин, джерело електричної енергії в буферному режимі здатно нормально відпрацювати від 6 до 9 років.

4. Продукція розрахована на 600 циклів глибокого розряду. Це дуже високий показник витривалості, з яким не може конкурувати жоден інший виробник промислових АКБ.

Застосування акумуляторів на практиці

У нашій країні набирає обертів практика застосування альтернативних джерел енергетики. Не тільки в приватних будинках, але і на окремо взятих підприємствах. Але, для того щоб можна було накопичувати електрику, необхідно закупити якісні та надійні промислові акумулятори. Виріб Yuasa від офіційного дилера АвтоЕвроТрейд забезпечує стабільну працездатність АКБ в наступних сферах життєдіяльності людини:

1. Всі види альтернативної енергетики, від малої, до середньої потужності.

2. Різноманітні переносні прилади для отримання вимірювань у віддалених від інших варіантів отримання електрики умовах.

3. Побутовий і електричний інструмент в промисловій сфері, здатний працювати навіть там, де немає можливості поставити бензиновий або газову електростанцію.

4. Джерела безперебійного живлення для комп'ютерної техніки.

5. Системи пожежної безпеки, відеоспостереження і датчиків руху.

6. Різноманітні побутові прилади, що підтримують кліматичне обладнання.

7. Банківські термінали самообслуговування, на випадок відключення центральної електричної мережі.

 Перевага офіційного дилера

 Компанія АвтоЕвроТрейд представляє повний асортимент акумуляторної продукції від корпорації Yuasa. Якщо ваше обладнання потребує максимально якісне джерело живлення, без промислового АКБ не обійтися. Офіційний представник гарантує, що вироби пройшли строгий контроль якості, перед тим як відправитися на склад компанії АЕТ. Мають всі необхідні сертифікати, легальну заводську гарантію.

Умови гарантії набирають чинності не з моменту виробництва вироби, а в день покупки споживачем. Будь-яке відповідальне обладнання, якщо йому підібрати відповідний по потужності і технології акумулятор Yuasa, гарантовано прослужить багато років, і не потребуватиме передчасної заміни.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок