Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

АвтоЄвроТрейд - офіційний дилер мото акумуляторів Varta

Автор: Дата: 06.04.2019 Просмотрів: 1615 Коментари: 0

Розширення асортименту акумуляторів для мотоциклів

Компанія АвтоЕвроТрейд постійно розширює лінійку акумуляторної продукції. Так, щоб максимально задовольнити потребу водіїв в різноманітних, якісних і надійних акумуляторах. З приходом весни в асортимент додався новий типорозмір акумуляторів для мотоциклів від відомого у всій Європі виробника мото акб Варта. Завод виробник, володіє позитивним досвідом роботи з реалізатором протягом декількох років. Тож не дивно, що він в цьому році присвоїв статус офіційного дилера компанії АЕТ. Тепер, вся поставляється лінійка німецьких батарей для мототехніки має мінімальну вартість з максимальною якістю.

Що дає статус дилера?

Розробник зобов'язаний навчити співробітників АвтоЕвроТрейд всіх знань, які допоможуть під час консультації потенційних покупців. Розширена інформація про технічний будову, експлуатаційних можливостей товару і грамотному обслуговуванню дозволить підібрати оптимальний АКБ Варта під технічні потреби мотоцикла.

Виробник переконався в тому, що АЕТ володіє всіма необхідними нюансами для зберігання великої партії джерел живлення. Професійно обладнаний склад з кліматичним обладнанням підтримує оптимальну температуру і вологість круглий рік. Так, щоб вироби могли зберігатися і не отримувати ніяких пошкоджень. Це одне з головних умов отримання статусу ексклюзивного представника.

Фірма має відмінну репутацію, як у роздрібного, так і у оптового замовника. Добре налагоджена система доставки покупки не тільки по Києву, але і по всій території України дозволяє здійснити операцію за допомогою звичайного смартфона. Ціна на акумулятор VARTA Powersports AGM однакова для всіх роздрібних споживачів по всій країні.

Особливості номенклатури та технічні можливості

Однією з вимог німецького представника була наявність всього спектру акумуляторної продукції в АвтоЕвроТрейд. Організація сама зацікавлена ​​в широкому розмаїтті якісних виробів, щоб мати можливість продавати дійсно європейську надійність для власників мото в Києві і інших містах України. Серія VARTA Powersports AGM відноситься до преміальної лінійці джерел живлення. Прекрасно витримує додаткові навантаження не тільки в фізичному плані, а й у вигляді електричних споживачів. Якщо в процесі експлуатації водій самостійно поліпшив конструкцію мотоцикла, додав обігрівачі ручок керма, поліпшив світло, встановив потужну і надійну сигналізацію - без якісного АКБ просто не обійтися.

Купити АКБ VARTA Powersports AGM у дилера АвтоЕвроТрейд буде правильним рішенням. Так як в руки гарантовано потрапить оригінальне джерело живлення. Крім цього, водій може розраховувати і на інші переваги:

1. Максимально тривалий гарантійний період використання. Так, як ніби ви замовляєте виріб безпосередньо з заводу виробника.

2. Грамотну консультацію щодо експлуатації та первинного обслуговування.

3. Мінімальну дату виготовлення корпусу. Відразу після створення продукція відправляється до дилерів, в тому числі і на склад АЕТ. Так, щоб до кінцевого споживача якісний німецький акумулятор приїхав з мінімальною затримкою.

4. Серія VARTA Powersports AGM розрахована на найсуворіші кліматичні умови. Значний перепад температур, підвищена тряска від двигуна або під час поїздки по розбитій дорозі. Їзда по міських вулицях не буде причиною передчасного виходу покупки з ладу.

Важливо: АвтоЕвроТрейд, будучи офіційним дилером, несе відповідальність протягом усього гарантійного періоду за куплений акумулятор VARTA Powersports AGM.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок