Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автоєвротрейд - офіційний дилер Johnson Controls Ukraine

Автор: Дата: 18.03.2019 Просмотрів: 871 Коментари: 0

Чи не кожен виробник акумуляторної продукції може похвалитися широкою мережею дилерів по всьому світу. Присутність офіційного представника говорить про те, що товар легально потрапляє в країну. Має всі необхідні документи, які в першу чергу захищають кінцевого споживача. Знаменита корпорація Johnson Controls Ukraine представляє німецьку торговельну марку Varta. І завдяки щільному співробітництву з компанією АвтоЕвроТрейд, на ринку України представлена ​​вся широка лінійка якісних акумуляторів, зібраних з дотриманням строгих європейських стандартів.

Якість доступна кожному

Корпорація Johnson Controls Ukraine (Варта), відповідально поставилася до вибору головного офіційного дилера. Компанія АЕТ вже не перший рік представляє німецьку акумуляторну продукцію в нашій країні, і зарекомендувала себе як відповідальний реалізатор, який дотримується всіх домовленостей. Високий статус вигідний не тільки для компанії, але і для кінцевого споживача, так як він може розраховувати на наступні переваги під час покупки:

1. Мінімальні терміни виготовлення продукції. В асортименті немає прострочених корпусів. Якщо таке відбувається, вони просто повертаються виробнику на утилізацію.

2. Оптимальні умови зберігання, щоб продукція не піддавалася значному перепаду температур, прямих сонячних променів і підвищеної вологості. Офіційний представник постійно контролює дилера, регулярно переконуючись, що умови збереження не змінюються в гіршу сторону.

3. В наявності представлений весь асортимент. Виробник привозить в нашу країну не тільки вироби бюджетної та середньої категорії з рідким електролітом. Але, і преміальної лінійки зробленої за технологією абсорбованого електроліту.

4. Запаси АКБ Varta настільки великі, що вони не пропадають з асортименту в інтернет-магазині навіть в період підвищеного попиту в кінці осені і на початку зими. Саме в ці кілька місяців зношені джерела живлення дають про себе знати, і безлічі водіям по всій Україні необхідна негайна заміна акумулятора.

5. Розширені гарантійні зобов'язання. Це, мабуть, одне з головних переваг офіційного дилера АвтоЕвроТрейд. Покупець може бути абсолютно впевнений, що у нього в руках дійсно якісний виріб зроблений з дотриманням всіх світових стандартів. Про що буде свідчити тривалий гарантійний період експлуатації.

Переваги АКБ Варта

Далеко не всі виробники акумуляторної продукції можуть собі дозволити випускати відразу кілька лінійок джерел живлення. І мова йде не тільки про вантажних і легкових типах корпусів. Для того щоб задовольнити потребу українських водіїв в правильно підібраному акумуляторі, інженери випускають відразу кілька серій. Кожна з них має свої переваги, здатні перетворити повсякденну експлуатацію автомобіля в просте і впевнене заняття.

Varta Black Dynamic - базове джерело живлення з кальцієвими електродами, захищеними сепараторами з пористого поліетилену. Буде прекрасним АКБ для машин з мінімальними додатковими потребами в енергії. Але, при цьому буде впевнено запускати машину в будь-який час року.

Varta Blue Dynamic - найпопулярніший акумулятор серед машин середньої цінової категорії. Установка додаткового електричного обладнання не стоятиме на заваді для впевненої роботи пристрою. Циклічні навантаження і часткова втрата заряду будуть нормою для Варти.

Varta Silver Dynamic - краще рішення для машин переважно експлуатованих в межах міста і преміального класу. Срібло набагато краще справляється з додатковими навантаженнями. Буде перешкодою для сульфатации і глибокому розряду.

Всі типи акумуляторів Варта від корпорації Johnson Controls Ukraine можна вибрати і купити у офіційного дилера АвтоЕвроТрейд. Співробітники компанії знають набагато більше про АКБ сконструйованих в Європі, ніж будь-які інші продавці на території України.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок