Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Автомобільні акумулятори

pick the right car battery by car model
Показано з 1 по 24 з 980 (всього 41 сторінок)

Акумулятори від "АвтоЄвроТрейд": якість, надійність, довговічність!

Асортимент акумуляторів для автомобілів, мототехніки, агротехніки - це лише частина того, що пропонує вашій увазі інтернет-магазин АЕТ. У нас представлені акумулятори, репутація котрих говорить сама за себе, а їх статистика і надійність не піддаються ніяким сумнівам, поставляючи з року в рік надійні джерела живлення.

Велика частина акумуляторів з нашого каталогу з самого початку встановлюються на заводські авто деяких виробників і представлені в базових комплектаціях машин. Особливу увагу варто звернути на той факт, що заводи не встановлюють на свою техніку АКБ низької якості. Проводитися жорсткий контроль, виходячи з якого вибираються сучасні і якісні акумулятори з чітко заявленими параметрами.

Інтернет-магазин "AET.UA" продає АКБ основних відомих виробників: Top Car Expert, Top Car Profi, Top Car Premium, GROM Battery, Varta Blue Dynamic, Varta Silver Dynamic, Bosch, Mutlu, TAB, Topla, Rocket, Ista, Westa , Inci Aku, Moratti, Fiamm, Challenger, Panasonic, Forse, а також інші з швидкою доставкою по Києву і всій Україні: Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кропивницький, Полтава, Маріуполь, Миколаїв, Вінниця, Чернігів, Чернівці , Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль та багато інших міст. Усі представлені виробники мають широку лінійку АКБ, різнитися могуть лише за такими параметрами: тип, ємність, пускові, габарити, період експлуатації і.т.д.

Всі сучасні виробники випускають АКБ з використанням різних видів технологій:

  • АGM - технологія виготовлення акумуляторів з абсорбованим електролітом.
  • ЕFB - позитивна пластина покривається шаром так званого «стекломата».
  • GEL - присутність у складі кремнієвої кислоти, пов'язує електроліт і перетворює його в гелеву масу.
  • СA / CA - технологія виробництва свинцево-кислотних акумуляторних батарей, що передбачає додавання кальцію в електроди.

Всі джерела живлення відслужать вам заявлений термін, за умови належного дотримання правил експлуатації.

Правила покупки і доставки акумулятора

Будь-якому автовласникові рано чи пізно доводиться робити вибір нового джерела живлення. У сертифікованому магазині АЕТ, кожен акумулятор має особливе маркування і вибиту дату виробництва. Саме дата є найважливішим фактором терміну служби АКБ. Найкращий спосіб правильно вибрати акумулятор для свого авто - зв'язатися з менеджером інтернет-магазину, Який без проблем визначить потрібні параметри вашого акб і порадить відмінний агрегат в межах вашого бюджету. Також ви отримаєте слушні поради по правилам експлуатації АКБ, які обов'язково продовжуть термін служби до максимуму.

Доставка здійснюється по Києву та Київській області - нашим кур'єром, а також службами доставки Делівері, Нова пошта по всій Україні.

Чому автомобільні акумулятори перестають повноцінно працювати?

Будь-якому акумулятора необхідний повний догляд і обслуговування. Взагалі процес не складний і забирає не так багато часу, щоб не виконувати його. Саме тому виконання певних правил продовжить ресурс АКБ і дозволить вам заощадити. При різкій зміні погоди ваш акумулятор переживає досить сильне додаткове навантаження при запуску двигуна. У деяких випадках завести автомобіль з першого разу не виходить. Все це викликано проблемами в системі живлення і запалювання. Кожна наступна невдала спроба завести автомобіль негативно відіб'ється на працездатності і житті АКБ. При швидкому усуненні проблеми, акумулятор без проблем відновить свої значення до початкових.

Найпопулярнішою передумовою розрядки джерела живлення є витік енергії бортової системи. Провода в авто завжди отримують підвищене навантаження, тому завжди потрібно слідкуйте за їх якістю і станом, щоб їх вплив на роботу акб був мінімальним. Якщо ви зарядили батарею за допомогою зарядного пристрою, але на наступний ранок його заряд знову дорівнює нулю, швидше за все, проблема в роботі електро-ланцюгів. Також одна з можливих причин швидкої розрядки - забруднення поверхні акумулятора і окислення клем.

Причиною поступової розрядки вашого акумулятора можуть стати:

  • Неправильна робота генератора;
  • Несправність реле-регулятора;
  • При наявності однієї з перерахованих вище проблем, ставить акб на зарядку не варто, через можливість вибуху.

Основні споживачі акумуляторної батареї: підігрів сидінь, стекол, кондиціонер, магнітола, додаткові прилади. Завжди відслідковуйте роботу всіх пристроїв, щоб не допустити витік струму. Коли ви бачите, що клеми акб окислились, а його основні параметри стрімко падають вниз, єдиним правильним рішенням буде - заміна джерела живлення на новий.

Основні правила догляду за АКБ

  1. Завжди контролюйте рівень електроліту і його щільність.
  2. Дотримуйтесь чистоти і порядку в підкапотному просторі біля АКБ.
  3. У міському режимі робіть підзарядки акумулятора один раз в три місяці зарядним пристроєм.
  4. Дотримуйтесь інструкції від виробника АКБ, для його ефективної експлуатації.

Слідуючи цим пунктам, Ви продовжите термін життя джерела живлення, а також будете впевнені в його надійності.

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок