Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A

  • Виробник: Westa
  • Країна: Україна
  • Наявність: В наявності
Товар не доступний
  • Артикул: 1260
  • GTIN:
  • MPN:

Grom Premium 192Ah L+ 1350A (EN) - акумулятор вантажний

Вантажні автомобілі, сільськогосподарська та спеціальна дорожня техніка потребують якісних і потужних акумуляторів. Оптимальною покупкою в цьому випадку, яка повністю виправдовує кожну витрачену гривню, буде АКБ Grom Premium 192Ah 1350A (EN). Рекордно високий стартовий струм польського джерела живлення гарантує впевнений пуск в роботу дизельного або бензинового двигуна в найсуворішу зиму на Україні.

Компанія АвтоЕвроТрейд уклала з польськими постачальниками прямий контракт, і отримує акумуляторну продукцію на самих вигідних умовах. Це в свою чергу відбивається на кінцевих споживачах. Мінімальна ціна на ринку України, найтриваліший термін експлуатації та безкоштовне сервісне гарантійне обслуговування.

Особливості конструкції

Виготовлені методом пресування свинцеві пластини мають мінімально допустиму товщину, але при цьому максимальну щільність металу. Це дозволило гарантувати збереження електродів в кислотному середовищі, і розмістити більшу їх кількість в стандартному корпусі. Чим більше пластин – тим вище стартовий струм. А з показником саме цього АКБ не може конкурувати жоден європейський бренд.

Крім цього, власник батареї може розраховувати на наступні якості:

- здатність зберігати заряд під час вимушеного простою;

- максимальна міцність полімерного корпусу;

- міцні клеми не схильні до поломки під час трясіння і вібрації;

- достатня герметичність, щоб у виріб не проникав пил та бруд;

- мінімальне технічне обслуговування 1-2 рази в рік.

Польський акумулятор Грім прекрасно підходить під сучасні вантажні автомобілі з встановленими на борту електричними споживачами: лебідка, привід гидроборта, інші підйомні механізми.

Для ознайомлення з усією продукцією даного виробника перейдіть у розділ Grom (Гром).

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Вантажний
Ємність, A/h 190
Пусковий струм, А 1350
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 513x233x233
Гарантія 12 місяців
Відгуки (8)
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(1/5)
Купив собі такий акумулятор у трактор МТЗ. Здох через рік і чотири місяці
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
Купив собі на тяхач так як маю парочу машин.Сміло можу сказати АКБ добрі .В мене служать уже 2 роки .я дуже задоволений ними буду брати і на другі машини.
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
Маю пару грузових машин і купив гром на одну із них .Можу сказати що 1,6місяців уже роблять і ніразу непідвели.Гарні Акумулятори .
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
Порадив менеджер магазину ,купив два на тягач .З початку сумнівався ,а тепер скажу ,що дарма в мене вже вони відродили 1,5року і ні разу не підвели і роблять .я задоволений .Можете брати і небоятися.
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
Благодарим АвтоЕвроТрейд за оптовую поставку аккумуляторов Гром для однотипных Камазов зерновозов. Вся продукция была в идеальном состоянии, ни одного брака или какого либо повреждения. Гарантийная документация присутствовала. В следующий раз во время заказа хотим воспользоваться скидочным предложением за счёт старых изношенных аккумуляторов.
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
В автопарке один единственный автобус МАН. Очень большой, обслуживает самый загруженный маршрут в городе. Пришло время заменить аккумуляторы, а так как с ним никто никогда не сталкивался, решили что с этим нам помогут продавцы АКБ. Первые два магазина сказали, чтобы мы сами искали информацию. А в АвтоЕвроТрейд без проблем подобрали. Это мы уже потом заметили, что у них на сайте есть специальный автоматический поиск. Спасибо за качественную продукцию и отменный сервис!
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
При заводе работает седельный тягач Мерседес. Так как из нас мало кто разбирается в грузовиках, решили доверить процесс выбора специалистам из АЕТ. Лично я уже один раз пользовался их услугами, не подвели, и действительно посоветовали достойный аккумулятор. Так и в этот раз произошло. Уговорили взять Гром, и точно угадали прямо в десятку. Если раньше двигатель тягача запускался немного с трудом, то теперь примерно за секунду! Прекрасный показатель качества и силы тока.
Вантажний акумулятор Grom Premium 192Ah L+ 1350A
(5/5)
На производстве у нас два седельных тягача. Первым пришлось менять аккумуляторы на Вольво. Так как из нас мало кто разбирался в таких грузовиках, решили доверить это дело консультанту из АЕТ. Требования были только два: чтобы цена и качество соответствовали друг другу. Нам предложили купить отечественный АКБ, на что мы и согласились. Благо обслуживаемый корпус водитель обещал самостоятельно проверять, а гарантийный срок эксплуатации вполне устраивал. Приятной неожиданностью кроме бесплатной доставки в пригород Киева, были запасные клеммы. Спасибо, что у вас такой качественный сервис!
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок