Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Вантажний акумулятор Mutlu Mega Calcium 240Ah L+ 1500A

  • Виробник: Mutlu
  • Країна: Туреччина
  • Наявність: Немає в наявності
Товар не доступний

MUTLU SILVER CALCIUM 240AH L+ 1500A - акумулятор вантажний

Якісний акумулятор для вантажних автомобілів випускається компанією MUTLU (Мутлу) - турецьким виробником, відомим у всьому світі. Дана батарея має відмінні електротехнічні характеристики, відповідає європейським стандартам. Встановлюючи на своє авто АКБ MUTLU, Ви гарантовано отримаєте пристрій, який забезпечить стабільний запуск двигуна і якісну роботу електроніки. Модель відноситься до необслуговуваним. Міцний поліпропіленовий корпус, стійкий до різних вібрацій і оснащений індикатором щільності електроліту.

Акумуляторна батарея MUTLU SILVER CALCIUM 240AH L+ 1500A ідеально підходить для установки в промислові транспортні засоби, трактори, хури з об'ємом двигуна 7,5 л.-17р. Модель має ємність 240Ah і пусковий струм 1500A. Полярність L+ (плюс ліворуч для вантажних авто). АКБ Mutlu виробляються за передовою технологією СаСа, завдяки якій значно поліпшуються технічні характеристики та збільшується термін служби.

Магазин АвтоЕвроТрейд пропонує широкий вибір акумуляторів MUTLU. Наші консультанти допоможуть Вам правильно підібрати АКБ для Вашого автомобіля, розкажуть про можливі форми оплати і доставки.

Для ознайомлення з усією продукцією даного виробника перейдіть у розділ Mutlu (Мутлу).

Характеристики акумулятора
Тип акумулятора Вантажний
Ємність, A/h 240
Пусковий струм, А 1500
Полярність Ліва (L+)
Розміри (ДхШхВ), мм 518x291x242
Гарантія 12 місяців
Відгуки (3)
Вантажний акумулятор Mutlu Mega Calcium 240Ah L+ 1500A
(4/5)
1444 Очень большой и сильный АКБ
Вантажний акумулятор Mutlu Mega Calcium 240Ah L+ 1500A
(5/5)
Проверенная временем конструкция от турецкого производителя. Это из личного опыта. Работал водителем в Польше, там на машине парочка таких стояла. Ради интереса нашёл дату производства, оказалось, что они были сделаны ещё в далёком 2012 году. И до сих пор запускали двигатель с первой попытки. Сейчас консультировал директора на покупку новых АКБ для седельного тягача. Остановили выбор на кальциевой технологии от турков.
Вантажний акумулятор Mutlu Mega Calcium 240Ah L+ 1500A
(5/5)
Покупались на седельный тягач Скания. Необходимо была максимальная надежность, так как грузовик регулярно ездит в Европу отвозить поставки. За первые полгода ни одной до зарядки, прекрасно запускает двигатель в любых условиях. Да и доставка в свое время получилась очень быстрой в Луцк.
Залиште відгук:

Доставка

  • ПО КИЄВУ КУР'ЄРОМ:
  • Сьогодні - 100 грн.
  • Завтра - безкоштовно
  • Термінова - 300 грн.
  • СЛУЖБАМИ ДОСТАВКИ: 
  • Делівері, Нова Пошта, Міст Експрес.
  • САМОВИВІЗ: в Києві в наших магазинах або зі складу.

Оплата

  • ГОТІВКОЮ: при отриманні.
  • НА КАРТУ: LiqPay, Privat24.

Акції та знижки

Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок