Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Обираємо акумулятор для зими

Автор: Дата: 12.01.2022 Просмотрів: 677 Коментари: 0


Обираємо акумулятор для зими

Територія нашої країни є зоною із мінливим кліматом. Влітку температура може перевищувати +30 градусів. А в зимовий період опускатися в деяких регіонах в окремі дні до -30. Щоб ефективно експлуатувати машину, необхідно спочатку підібрати відповідний за технічними та експлуатаційними характеристиками АКБ. Фахівець компанії AET.ua підкаже, на які особливості акумулятора варто звернути увагу, щоб взимку машини впевнено запускалася в роботу.

Найважливіші параметри при виборі акумулятора для зими

Додаткова ємність може допомогти впоратися з частковими накопиченнями розряду, але вирішити проблему складного пуску мотора в зимовий період не зможе. Краще не порушувати рекомендації заводу виробника авто, і вибирати оптимальний за ємністю АКБ. Найважливішими характеристиками є такі параметри:

1. Наявність срібла в сплаві свинцю допомагає швидше відновлювати ємність акумулятора після пуску двигуна. Дорогий метал знижує внутрішній електричний опір, благотворно впливаючи на експлуатаційні якості.

2. Кальцієва технологія виробництва свинцевих пластин дозволяє приймати енергію на електроди, навіть якщо корпус має негативну температуру. Тепер не потрібно тривалий час прогрівати АКБ, щоб він почав накопичувати електрику.

3. Підвищеної сили стартерний струм можливий лише за рахунок збільшення кількості позитивних і негативних пластин. Навіть одна додаткова пара електродів у кожному пакеті підвищує чинність на 20%. Гарантуючи пуск справного мотора після холодної ночівлі машини просто неба.

Важливо: поліпропілен як полімер для корпусу має перевагу. Матеріал зберігає пластичність зі зниженням температури. Нормально витримує вібрацію від пуску двигуна і під час поїздок розбитими дорогами.

Додатковий захист від розряду

Якщо автомобіль експлуатується переважно у міських умовах, акумулятору необхідна додаткова страховка. Своєчасно придбаний імпульсний зарядний пристрій буде помічником у потриманні нормального рівня заряду. Як тільки в зимовий період він досягатиме критичного рівня, зарядка дозволить виправити це за 10-12 годин простою автомобіля.

На ранок у водія знову буде повністю заряджене джерело живлення, здатне запустити в роботу бензиновий, дизельний, або двигун, що працює на газу.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок