Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Різновиди акумуляторних зарядних пристроїв

Автор: Дата: 03.08.2019 Просмотрів: 670 Коментари: 0

Будь-який власник автомобіля рано чи пізно приходить до висновку, що покупка власного зарядного пристрою для акумулятора дозволить не тільки економити гроші, а й своєчасно вирішувати проблему з частковим розрядом в будь-який час року. Але, на полицях магазину є безліч різноманітних торгових марок. А також кілька видів зарядок, які працюють за різном принципом. Про те, чим одні відрізняються від інших, розповість технічний фахівець компанії АвтоЕвроТрейд.

Пуско-зарядний пристрій для досвідчених водіїв

Перевірений автомобіліст здатний не тільки без наслідків викрутитися зі складної дорожньої обстановки, а й має під рукою різноманітний інструмент, на випадок поломки. І зарядний пристрій з функцією швидкого пуску двигуна одне з них. Це дорогий пристрій, і його зазвичай купують професійні СТО. Але, і для звичайного водія воно може зіграти корисну функцію в житті. Застосовують його і як для звичайної зарядки, і в разі екстреного пуску мотора після повної втрати ємності через забутий включений електричний споживач (підсвічування, підігрів сидінь).

Якщо звичайна зарядка може затягнутися на 24 години, то завдяки пуско-заряднму, оживити мотор можна за 15-20 хвилин. Після запуску силового агрегату все одно буде потрібно його активна робота протягом години, щоб хоча б трохи повернути електричну енергію в полімерний корпус АКБ.

Імпульсний зарядний пристрій

Найсучасніший і компактний прилад, яке можна придбати за цілком доступні гроші. Має безліч ступенів захисту, автоматичні режими зарядки і гарантоване відключення від роботи, якщо щось пішло не так. Як тільки заряд досягає максимального значення, ЗП автоматично переходить в режим збереження. І буде підтримувати цей стан джерела живлення, поки його не відключать від роботи.

Виробник допускає роботу вироби без постійного контролю з боку водія. Рекомендовано як для початківців автолюбителів, так і для професіоналів. Підходить для обслуговуваних і повністю необслуговуваних типів акумуляторів. Допускає гаражне зберігання і не псується від перепаду температур і підвищеної вологості.

Трансформаторний зарядний пристрій

Вважається застарілим типом пристрою, але абсолютно незамінне для відновлення працездатності акумулятора з рідким електролітом. Так як виріб має безліч налаштувань, вимагає певних знань в роботі з електричним струмом, не рекомендується новачкам. Але, маючи необхідний навик і додаткові інструменти, можна відновлювати працездатність батарей навіть з явними ознаками сульфатации свинцевих пластин.

Важливо: в більшості випадків для власників легкових автомобілів цілком достатньо імпульсного зарядного пристрою. Воно набагато компактніше і має вбудовані програми для адекватної роботи з широким діапазоном акумуляторних батарей. Зовсім не потребує технічного обслуговування і прощає багато помилок початківців водіїв.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок