Пн-Пт 9:00-19:00
Cуб. 10:00-16:00
Нед. Вихідний
200 грн
Термінова доставка
Немає товарів

Чому не можна економити на акумуляторі?

Автор: Дата: 16.08.2019 Просмотрів: 627 Коментари: 0

Сучасний автомобіль експлуатується практично кожен день. Для багатьох машина є основним транспортним засобом, щоб потрапити на роботу, і повернутися додому. Експлуатація триває не тільки в теплу, але і в холодну пору року. Це далеко не всі причини, чому не варто вибирати в якості основного акумулятора недостатньо якісний і надійний АКБ.

Характеристики, на яких економити не варто

Є кілька технічних характеристик автомобільного акумулятора, які повинні бути строго дотримані, щоб надійність транспортного засобу зберігалася при будь-яких погодних умовах. Фахівець компанії АвтоЕвроТрейд виділяє наступні характеристики:

1. Ємність, не менше рекомендованої виробником транспорту. Так, щоб машина самостійно могла своєчасно відновлювати заряд АКБ за рахунок генератора.

2. Стартовий струм, чим вище, тим краще. Взимку на всій території України можуть бути дуже сильні морози. Природне підвищення в'язкості масла, погіршення випаровуваності палива вимагає більшої сили акумулятора, щоб запустити в роботу силовий агрегат. Особливо, якщо він живиться дизельним паливом.

3. Необслуговуємий корпус акумулятора дозволить не турбуватися про стан рівня електроліту. Спеціальний лабіринт у верхній частині кришки самостійно буде вловлювати пари, конденсувати їх і повертати в банки з пакетами пластин.

Негативні наслідки економії

Найкраще уберегти водія від покупки неякісного і невідповідного акумулятора допоможуть негативні наслідки, з якими він гарантовано зіткнеться. В першу чергу це низька надійність самого акумулятора. Працюючий на межі своїх можливостей, він регулярно буде отримувати дуже високий або низький заряд. І як наслідок випаровування води з електроліту, свинцеві пластини будуть покриватися шаром кристалів сульфатів.

Якщо економити все-таки необхідно

Вітчизняні виробники акумуляторної продукції випускають АКБ для легкових і вантажних автомобілів за технічними характеристиками нічим не гірше, ніж закордонні аналоги. А так як виробництво знаходиться всередині країни, продукція не обкладається додатковими податками. Вибираючи, таким чином, акумулятор, можна домогтися невеликої економії, але при цьому, не втрачаючи в надійності і довговічності покупки.

Коментари

Будьте першим, хто залишить тут коментар!

Написати коментар
Viber Telegram Whatsapp Skype Відгук
Google
Зворотній
дзвінок