Пн-Пт 9:00-19:00
Cубб. 10:00-16:00
Воскр. Виходной
200 грн
Срочная доставка
Нет товаров

Моторне мастило торгової марки Dynamax від АвтоЄвроТрейд

Автор: Дата: 02.05.2017 Просмотров: 918 Комментарии: 0

Моторне мастило торгової марки Dynamax від  АвтоЄвроТрейд

Моторне мастило від торгової марки Dynamax вироблено на напівсинтетичній основі і має прекрасні захисні властивості. На виробництві в м Алекшінце (Словаччина) працює понад 200 фахівців. Сьогодні компанія Euro Vat - власниця ТМ «ДІНАМАКС», експортує свою продукцію більш ніж в 30 країн світу.

DYNAMAX це злиття двох слів Dynamic і Maximum - що означає максимальна динаміка.

Продукція ТМ Dynamax за якістю нічим не поступається визнаним світовим виробникам моторних олив. Це підтверджується відповідними допусками автовиробників. Моторні мастила мають офіційні допуски автомобільних виробників: Mercedes Benz, Volkswagen, Volvo, Renault, MACK. А також світового виробника двигунів DEUTZ.

Продукт ідеально сумісний з легковими автомобілями на бензинових і дизельних двигунах завдяки високопродуктивним якостям. Технологія Uni Plus забезпечує економію пального в автомобілі, а заміну речовини здійснювати - рідко. При критично низьких температурах мастило не застигає. Це дає можливість легко і швидко завести двигун. Моторне мастило Dynamax дбайливо захищає деталі від зносу. Продукцію Дінамакс можна використовувати всесезонно і на будь-якому дорожньому покритті.

Продукт відповідає високим стандартам якості API - SM / SF і ACEA - A3 / B4, а також зарекомендував себе, як високоефективний товар на європейському, американському та азіатському ринках.

 Переваги оливи DYNAMAX

  • Базове масло з іракської нафти для виробництва змащуючого матеріалу виробник замовляє в Німеччині. Головна перевага основи продукту - малосірчистість. Використовується для малотоксичних моторів.
  • Змащувальне речовина відноситься до напівсинтетичних моторних мастил. Вона забезпечує надійний захист двигуна від корозії, перегріву, охолодження і шкідливих речовин. Висока якість підтверджує наявність міжнародних сертифікатів.
  • Можна застосовувати в середньому температурному режимі - від -20 до + 35 ° С. Наявність сертифіката Американської асоціації автомобільних інженерів (SAE) підтверджує, що олива має допустимий клас в'язкості для застосування в даному температурному діапазоні.

Придбати надійну моторну оливу Dynamax ви можете в нашому інтернет-магазині https://aet.ua за вигідною ціноюDynamax Premium Uni Plus 10W-40 4л  та Dynamax Premium ULTRA 5W-40 4л. Наші фахівці знають, яке саме мастило підібрати для бездоганної роботи двигуна вашої машини.

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Написать комментарий
Viber Telegram Whatsapp Skype Отзыв
Google
Обратный
звонок