Пн-Пт 9:00-19:00
Cубб. 10:00-16:00
Воскр. Виходной
200 грн
Срочная доставка
Нет товаров

Автомобільні акумулятори Panasonic

Автор: Дата: 21.04.2017 Просмотров: 876 Комментарии: 0

Автомобільні акумулятори Panasonic від компанії АвтоЄвроТрейд

 

Автомобільний стартер (пристрій, що дає механічний пуск двигуна) заводиться за допомогою електричного струму від акумулятора. Згодом даний прилад (АКБ) має властивість зношуватися, в залежності від режиму експлуатації авто.

Заміна акумулятора - процес нескладний, але зробити правильний вибір серед багатьох марок і моделей - завдання не з легких. Споживач повинен врахувати кілька важливих факторів: популярність бренду, ціна, гарантія, особисті переваги.

Відома японська високотехнологічна корпорація Panasonic була заснована в 1918 році. На сьогоднішній день компанія продовжує займати лідерські позиції за обсягом виробництва джерел живлення.

Акумулятори для автомобілів торгової марки Panasonic зарекомендували себе ергономічністю і тривалим терміном експлуатації. Співвідношення ціни та якості даної продукції задовольнить вимоги навіть найвибагливішого покупця.

Джерела живлення Панасонік мають відмінну рису - механізм попередження виникнення вибуху від виникнення іскри.

АКБ Panasonic MF Standart і High Spec зроблені за японськими технологіями на заводі "Panasonic Energy (Thailand) Co., Ltd.".

Лита решітка пластини електродів у виробі складається з міцного сплаву свинцю, олова і кальцію, що запобігає корозійним процесам. Витрата електроліту при цьому мінімальна, саморозряд приладу - низький. За допомогою спеціального індикатору можна контролювати рівень заряду у виробі.

Однією з головних особливостей акумуляторних батарей Panasonic High Spec є покриття решіток шаром стійкого до тепла срібла. Захист від перегріву гарантований (до + 50 ° С).

Технологія плакування дозволяє збільшити контакт решітки та активного металу. Даний процес забезпечує тривалий термін служби АКБ при мінливих температурних режимах.

Переваги модельного ряду акумуляторів Panasonic High Spec наступні:

  • зручна конструкція;
  • тривалий термін експлуатації;
  • підвищена теплостійкість;
  • контроль пароутворення електроліту;
  • наявність вогнегасника в моноблоці.

Інженери концерну Panasonic ретельно працюють над якістю продукції. Щорічно лінійки товарів поповнюються новими, більш вдосконаленими моделями. Тому АКБ від відомої компанії Панасонік займають лідируючі позиції на світовому ринку і часто перевершують очікування водіїв.

Компанія АвтоЄвроТрейд пропонує широкий вибір акумуляторів від бренду Panasonic. Гарантійний строк сервісного обслуговування на ці АКБ – 24 місяця з дати покупки. 

Комментарии

Будьте первым, кто оставит здесь комментарий!

Написать комментарий
Viber Telegram Whatsapp Skype Отзыв
Google
Обратный
звонок